Pianoflytt Kristianstad

Behöver du hjälp med pianoflytt i Kristianstad? Vi erbjuder prisvärda och snabba lösningar för att flytta ditt piano på ett säkert sätt.

Pianoflytt eller andra tunga uppdrag?

Vi hjälper dig!

Njut av en smidig pianoflytt i Kristianstad med vår professionella flyttfirma

Söker du efter en pålitlig och professionell flyttfirma som kan hantera din pianoflytt i Kristianstad? Behöver du hjälp med att flytta, ta bort eller omlokalisera ditt värdefulla piano? Då behöver du inte leta längre, för Primero Flytt står till tjänst med vår expertis och erfarenhet för att göra hela processen enkel och problemfri för dig.

killar som är pianoflyttare

Kostnad för pianoflytt Kristianstad?

Vi erbjuder pianoflytt inom Kristianstad till ett konkurrenskraftigt pris på 1500 kr inklusive moms efter RUT-avdraget för pianon som väger upp till 250 kg och där det inte förekommer mer än tre trappsteg på både hämtnings- och leveransadresserna. För pianon som väger mer än 250 kg eller där det finns fler än tre trappsteg gäller pris enligt överenskommelse.

För intern pianoflytt inom samma plan i ett hus är priset endast 1000 kr inklusive moms efter RUT-avdraget.

Vi strävar alltid efter hög kvalitet och säkerhet i våra pianoflytt-tjänster, så du kan lita på oss att ta hand om ditt piano på bästa sätt.

Hur flyttar vi pinao i Kristianstad?

Vi har ett professionellt team av erfarna pianoflyttare som tar hand om ditt piano på bästa sätt under hela flytten, oavsett var du befinner dig i Kristianstad. Vi är försiktiga, effektiva och tillförlitliga oavsett storlek eller typ av piano som ska flyttas. Vårt mål är att göra din flytt så smidig som möjligt och se till att ditt piano transporteras säkert och professionellt.

Flytt av flygel i Kristianstad

Kristianstads bästa pianoflytt-tjänst: pålitlig, professionell och prisvärd

Vi tar hand om din pianotransport med största omsorg och säkerhet i Kristianstad och omnejd. 

Vilka är vi?

Pianoflytt med högsta kundrekommendation i Kristianstad

Spela piano i Kristianstad

Vi lyfter inte piano ensamma

Vi på Pianotransporter i Kristianstad tar säkerheten kring pianoflytt på största allvar. Vi skickar alltid ut två av våra erfarna pianokännare för att säkerställa att ditt piano hanteras på ett säkert och professionellt sätt. Våra pianoexperter vet precis vad som krävs för att säkerställa att ditt instrument inte skadas under flytten. Du kan lita på att ditt piano är i goda händer när du anlitar oss.

pianosäkerhet vid flytt
lyfta tungt i Kristianstad

Vi lyfter även tungt i Kristianstad

När du behöver flytta tunga saker, oavsett om det är pianon, flyglar, kyl och frys, bäddsoffor, värmeväxlare, kassaskåp eller andra tunga föremål, kan du lita på Primero Flytt. Vi är till tjänst inom eller utanför Kristianstad oavsett väderförhållanden. Vi har erfarenhet av att hantera tunga lyft upp till ca 400 kg och vår personal är utbildad och kvalificerad för att utföra jobbet på ett säkert och effektivt sätt. Vi erbjuder inte bara pianoflytt utan även andra tunga lyft från bostäder eller kontor, och vårt mål är att göra din flytt så smidig som möjligt.